Bixo

Zullen we dan maar alles regelen?

We werken al jaren samen met Bixo. We begonnen met DTP werk. Folders, visitekaartjes etc.. Nu hebben we 2 websites in de lucht, draaien er video’s en banners in online campagnes, hebben we de complete contractadministratie geautomatiseerd (waarover later meer) en ja, we doen nog steeds flyers, visitekaartjes en ballonnen.


Simpel.

Het ziet er zo simpel uit. Een contact formulier. Maar ondertussen staat dit formulier in rechtstreeks contact met het kloppende hart van de automatisering van Bixo: het contractadministratiesysteem (dat woord past niet op een scrabblebord). Hier kunnen de mailtjes in postvakken worden gezet en kan er een status aan gegeven worden. Zo raakt een vraag van een klant nooit verloren en wordt deze keurig door de juiste persoon behandeld.

Net zo simpel en nog veel geavanceerder: via de site kan een klant zich ook inschrijven en met de druk op een knop maakt Bixo hier een contract van.

Bekijk de website

Bixo - Contact koppeling met backend

WordPress als vacaturebank?

Personeel is goud waard in de kinderopvang. Dus bouwden we een vacature-site voor Bixo. We ontwikkelden een applicatie in WordPress waarin de vacatures geplaatst kunnen worden, men via de website kan solliciteren en alles netjes wordt afgehandeld.

Bekijk de vacature website

Bixo | Werkenbij, Website

Video.

Als onderdeel van een online advertentie campagne maakten we deze video. De video is inzetbaar op YouTube als InVideo Advertentie, maar door het persoonlijke karakter (we fotografeerden alleen personeel van Bixo) ook prima bruikbaar op de website.