Dinox

Later meer over dit project…


Bixo

Zullen we dan maar alles regelen?

We werken al jaren samen met Bixo. We begonnen met DTP werk. Folders, visitekaartjes etc.. Nu hebben we 2 websites in de lucht, draaien er video’s en banners in online campagnes, hebben we de complete contractadministratie geautomatiseerd (waarover later meer) en ja, we doen nog steeds flyers, visitekaartjes en ballonnen.


Simpel.

Het ziet er zo simpel uit. Een contact formulier. Maar ondertussen staat dit formulier in rechtstreeks contact met het kloppende hart van de automatisering van Bixo: het contractadministratiesysteem (dat woord past niet op een scrabblebord). Hier kunnen de mailtjes in postvakken worden gezet en kan er een status aan gegeven worden. Zo raakt een vraag van een klant nooit verloren en wordt deze keurig door de juiste persoon behandeld.

Net zo simpel en nog veel geavanceerder: via de site kan een klant zich ook inschrijven en met de druk op een knop maakt Bixo hier een contract van.

Bekijk de website

Bixo - Contact koppeling met backend

WordPress als vacaturebank?

Personeel is goud waard in de kinderopvang. Dus bouwden we een vacature-site voor Bixo. We ontwikkelden een applicatie in WordPress waarin de vacatures geplaatst kunnen worden, men via de website kan solliciteren en alles netjes wordt afgehandeld.

Bekijk de vacature website

Bixo | Werkenbij, Website

Video.

Als onderdeel van een online advertentie campagne maakten we deze video. De video is inzetbaar op YouTube als InVideo Advertentie, maar door het persoonlijke karakter (we fotografeerden alleen personeel van Bixo) ook prima bruikbaar op de website.


De Haeve

Minder is soms meer.

Internet is een prachtig medium. Daar geloven we al in sinds we schoorvoetend surften met Netscape. Maar marketing blijft marketing en internet is maar één van de instrumenten die ingezet kunnen worden.

De Haeve verkoopt, of liever gezegd verhuurd, haar product het best face-to-face. Daarom creëerden we een website die informatief is en nèt genoeg informatie bevat om méér te willen weten. Na een bezoek, rondleiding en overeenstemming van wensen kan de deal gesloten worden.


Perfect op ieder beeldscherm.

Internetgebruik bestaat voor een kwart uit mobiele apparaten zoals Telefoons en Tablets. Een niet te onderschatten groep gebruikers. Op deze, vaak, kleine schermpjes moet de website wel goed te lezen zijn. En niet alleen de leesbaarheid is belangrijk, ook het gebruik, zoals de navigatie, moet intuïtief zijn.

Daarom maken wij al onze website “Responsive”. Dat wil zeggen dat de website zich aanpast op het apparaat waar het op getoond wordt. En we gaan natuurlijk geen speciale “mobiele website” maken, want wie weet wat voor Phablets of Taphones er over 2 jaar op de markt komen?

We hebben de site gemaakt van Spandex, zodat het klaar is voor de toekomst.

De Haeve - Full Responsive Website

Eenvoudig reserveren.

Naast kantoorruimte verhuurd de Haeve ook vergader- en workshopruimte. En laat dat nu juist wel een prima product te zijn om online aan de man te brengen. Dus dat deden we met een reserveringstool die niet alleen simpel werkt voor de gebruiker (we maakten zelfs een kleine digitale rondleiding), maar ook heel handig voor de receptie én administratie.

De receptie ziet in een eigen kalender precies staan wanneer ruimtes geboekt zijn, door wie en wat de specifieke wensen van de klant zijn. Zo wordt men altijd gastvrij ontvangen en staat de koffie al klaar!

De Haeve - Eenvoudig ruimte boeken