Een momentje geduld. We laden eerst alles in...

De Haeve

Minder is soms meer

Minder is soms meer.

Internet is een prachtig medium. Daar geloven we al in sinds we schoorvoetend surften met Netscape. Maar marketing blijft marketing en internet is maar één van de instrumenten die ingezet kunnen worden.

De Haeve verkoopt, of liever gezegd verhuurd, haar product het best face-to-face. Daarom creëerden we een website die informatief is en nèt genoeg informatie bevat om méér te willen weten. Na een bezoek, rondleiding en overeenstemming van wensen kan de deal gesloten worden.


Perfect op ieder beeldscherm.

Internetgebruik bestaat voor een kwart uit mobiele apparaten zoals Telefoons en Tablets. Een niet te onderschatten groep gebruikers. Op deze, vaak, kleine schermpjes moet de website wel goed te lezen zijn. En niet alleen de leesbaarheid is belangrijk, ook het gebruik, zoals de navigatie, moet intuïtief zijn.

Daarom maken wij al onze website “Responsive”. Dat wil zeggen dat de website zich aanpast op het apparaat waar het op getoond wordt. En we gaan natuurlijk geen speciale “mobiele website” maken, want wie weet wat voor Phablets of Taphones er over 2 jaar op de markt komen?

We hebben de site gemaakt van Spandex, zodat het klaar is voor de toekomst.

De Haeve - Full Responsive Website

Eenvoudig reserveren.

Naast kantoorruimte verhuurd de Haeve ook vergader- en workshopruimte. En laat dat nu juist wel een prima product te zijn om online aan de man te brengen. Dus dat deden we met een reserveringstool die niet alleen simpel werkt voor de gebruiker (we maakten zelfs een kleine digitale rondleiding), maar ook heel handig voor de receptie én administratie.

De receptie ziet in een eigen kalender precies staan wanneer ruimtes geboekt zijn, door wie en wat de specifieke wensen van de klant zijn. Zo wordt men altijd gastvrij ontvangen en staat de koffie al klaar!

De Haeve - Eenvoudig ruimte boeken


Kom eens praten.

Heb je een nieuw project in gedachte? Misschien wel een nieuw bedrijf? Of kom gewoon gezellig langs om kennis te maken.

Laten we samen kijken hoe we jouw ideeën tot een succes kunnen maken.

Vul hieronder het formulier in, bel of gebruik de projectplanner om snel aan de slag te gaan.