Een momentje geduld. We laden eerst alles in...

E-commerce

Oei, ik groei!

Jottum! We gaan geld verdienen! Spulletjes online zetten en kassa!

Natuurlijk denk je er niet zo makkelijk over, maar hoe lang zou je bezig zijn met het zoeken naar een geschikte “stenen winkel”, op precies de juiste locatie, en hoelang is de zoektocht naar een e-commerce systeem? We draaien het graag om. We zijn niet alleen je makelaar, maar tevens architect, aannemer, interieur ontwerper, etaleur en als het moet, gaan we ook nog in de winkel staan. Virtueel weliswaar.

We ontwikkelen op maat van WooCommerce tot Magento. Aan de hand van  prognoses, wensen, doelgroep, producten en wat er nog meer ter tafel komt, zetten we de juiste techniek in op het juiste moment. Zo zit je niet vanaf start in een veel te groot (en duur) pand, maar groei je ook niet uit je kleine, gezellige winkeltje.

Strategie

Bezint eer ge begint. Ook wij staan te trappelen om mooie dingen te creëren. Maar we willen wel dat die creatieve uitingen succes hebben. Daarom nemen we graag een stapje terug en denken samen met jou na over wat je wil bereiken.

Marketing

Echoes is niet het bureau dat je probeert te overdonderen met hip klinkende termen. Gedegen onderzoek naar de inzetbare middelen die aansluiten bij jouw strategie, middelen en doelgroep is wat je kunt verwachten.

Design

We houden van mooi, maar nog meer van effectief. We zien graag gezichten vol bewondering, maar nog liever de geruststellende houding van herkenning. Bruikbaar en toch design. Dutch Design.

E-commerce

We zijn niet alleen je makelaar, maar tevens architect, aannemer, interieur ontwerper, etaleur en als het moet, gaan we ook nog in de winkel staan. Virtueel weliswaar.

Ontwikkeling

We ontwerpen al onze systemen als eenvoudige gebruiksvoorwerpen. Al zit het onder de motorkap bomvol innovatie, je merkt er niets van. Of misschien juist wel, door te zien dat het gewoon werkt.

Onderhoud

Geen kastje naar de muur, maar 1 aanspreekpunt voor hosting van de website, e-mail, drukwerk, campagnes en systemen. We monitoren en analyseren zodat we je weer van nieuwe ideeën kunnen voorzien. Wij denken vooruit, zodat jij vooruit kan.

Kom eens praten.

Heb je een nieuw project in gedachte? Misschien wel een nieuw bedrijf? Of kom gewoon gezellig langs om kennis te maken.

Laten we samen kijken hoe we jouw ideeën tot een succes kunnen maken.

Vul hieronder het formulier in, bel of gebruik de projectplanner om snel aan de slag te gaan.