Een momentje geduld. We laden eerst alles in...

Marketing

Meten is weten en ook dat meten we weer.

Geen enkel vak is zo doorspekt met buzz-woorden als Marketing. Social Media, SEO, SEA, SEM, Viral Marketing. Wow, klinkt geweldig, hip. Maar is Marketing dan hip? Is 1 klein onderdeel van de gehele marketing-mix de “holy-grail”? Waarom stoppen de grote bedrijven dan niet met TV-commercials om zich alleen te richten op Social Media?

De middelen die de marketeer tot zijn beschikking heeft groeien en worden diverser, met name door de komst van internet. De psyche van de mens verandert niet zo snel.

Echoes is niet het bureau dat je probeert te overdonderen met hip klinkende termen en bangmakerij als “je moet er nu bij zijn, anders ben je te laat”. Gedegen onderzoek naar de inzetbare middelen die aansluiten bij jouw strategie, middelen en doelgroep is wat je kunt verwachten. En omdat jij zelf ook heel goed weet hoe je je spullen aan de man moet brengen, vertalen we dat ook graag naar een plan.

En, oh ja, Social Media, SEO en SEA gaan we piekfijn voor je regelen. Eerlijk en effectief.

Strategie

Bezint eer ge begint. Ook wij staan te trappelen om mooie dingen te creëren. Maar we willen wel dat die creatieve uitingen succes hebben. Daarom nemen we graag een stapje terug en denken samen met jou na over wat je wil bereiken.

Marketing

Echoes is niet het bureau dat je probeert te overdonderen met hip klinkende termen. Gedegen onderzoek naar de inzetbare middelen die aansluiten bij jouw strategie, middelen en doelgroep is wat je kunt verwachten.

Design

We houden van mooi, maar nog meer van effectief. We zien graag gezichten vol bewondering, maar nog liever de geruststellende houding van herkenning. Bruikbaar en toch design. Dutch Design.

E-commerce

We zijn niet alleen je makelaar, maar tevens architect, aannemer, interieur ontwerper, etaleur en als het moet, gaan we ook nog in de winkel staan. Virtueel weliswaar.

Ontwikkeling

We ontwerpen al onze systemen als eenvoudige gebruiksvoorwerpen. Al zit het onder de motorkap bomvol innovatie, je merkt er niets van. Of misschien juist wel, door te zien dat het gewoon werkt.

Onderhoud

Geen kastje naar de muur, maar 1 aanspreekpunt voor hosting van de website, e-mail, drukwerk, campagnes en systemen. We monitoren en analyseren zodat we je weer van nieuwe ideeën kunnen voorzien. Wij denken vooruit, zodat jij vooruit kan.

Kom eens praten.

Heb je een nieuw project in gedachte? Misschien wel een nieuw bedrijf? Of kom gewoon gezellig langs om kennis te maken.

Laten we samen kijken hoe we jouw ideeën tot een succes kunnen maken.

Vul hieronder het formulier in, bel of gebruik de projectplanner om snel aan de slag te gaan.